Oferte speciale | Showroom
AUX

Aparat de aer conditionat AUX LEGEND LF, DC Inverter, A++, Led Display, Ionizer, Bio Filter, Golden fin, Silver Ion Filter, Wi-Fi Ready, 18000 Btu/h

Cod produs: [ASW-H18A4/LFR1DI-EU + AS-H18A4/LFR1DI-EU]


2.899,01
2.599,00Lei TVA inclus
se poate livra in toata tara
Garantie 2 ani

Facilitati


Cumparate de obicei impreuna

produs WI-FI Controller pentru aparat de aer conditionat AUX 18000 Btu/h 150,00
120,00
Lei TVA inclus
produs Montaj standard aer conditionat tip split putere 15000 pana la 24000 Btu/h 1.050,00
850,01
Lei TVA inclus

Descrierea produsului

Silentiozitate

Prin tehnologia optimizarii fluxului de aer, echiparea cu turbina de diametru mare si motor de eficienta ridicata, unitatea interioara asigura o mai buna distributie a aerului si un nivel de zgomot scazut de 20dB.

Super Quiet Design

Aparatul de aer conditionat este proiectat cu un mecanism de operare optimizat, de exemplu, materiale izolante fonic pentru compresor, motoare de ventilator cu nivel de zgomot redus si structura de ventilatie care combina tehnologia moderna de simulare pe calculator cu un design aerodinamic, reduce la minim zgomotul in timp ce va asigura un mediu confortabil.

Sanatate si sisteme de filtrare

Sistemele de filtrare sunt importante in functionarea aparatelor de aer conditionat. Praful, bacteriile si mucegaiurile care se dezvolta ne pot afecta sanatatea. Pentru a elimina aceste riscuri, aparatele de aer conditionat sunt dotate cu sisteme de filtrare si sisteme care ne protejeaza.

IonizareIonizator

Ionizatorul de aer este folosit pentru a elimina aparitia infectiilor bacteriene aeropurtate si de a reduce acumularea de electricitate statica, contribuie la starea de bine. Ionii negativi se intalnesc de obicei in natura langa cascade, in padure, pe plaja.

iCleaniClean

Atunci cand este activata aceasta functie, unitatea interioara functioneaza cu turbina la viteza mica. In acest timp se elimina condensul de pe aripioarele evaporatorului. Dupa aceea aparatul schimba functionarea pe regim de incalzire cu turatie redusa pentru a usca interiorul unitatii. La final se modifica inca odata functionarea pe "doar ventilare" pentru a elimina si restul de umiditate. Tot acest proces asigura ca interiorul unitatii este uscat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care determina mirosuri neplacute si riscuri pentru sanatate.

Silver Ion FilterFiltru cu nanoparticule de Argint

Nanoparticulele de argint care acopera acest filtru emit permanent ioni de argint pentru a elimina bacteriile.

Bio FilterBio Filtru

Bio Filtrul este compus dintr-o enzima biologica speciala si un filtru ECO. Filtrul ECO retine particule foarte mici de praf, bacterii, mucegaiuri si microbi, iar enzima biologica elimina bacteriile prin dizolvarea membranelor celulelor lasand aerul curat.

Comoditate

Aparatul de aer conditionat este dotat cu facilitati pentru a va face utilizarea cat mai facila.

iFavoriFavor

Aceasta functie va permiteti sa salvati setarile dorite, modul de lucru, temperatura dorita, viteza ventilatorului si alte functiuni. De fiecare data cand apasati butonul "iFavor", aparatul va functiona in felul in care a fost inregistrata. Nu va trebui sa resetati parametri de functionare dupa ce au fost modificati de catre alte persoane, astfel va bucurati de mai mult confort in utilizare.

iFeeliFeel

Telecomanda contine un senzor de temperatura. Apasand odata pe buton se afiseaza temperatura din camera, apasand inca odata se afiseaza temperatura setata de functionare.

Display LEDDisplay LED

Pe display-ul LED de pe unitatea interioara se afiseaza temperatura setata. Pentru a nu deranja in timpul noptii acest display poate fi oprit de la o simpla apasare de pe butonul telecomenzii.

TimerAutorestart

Aparatul de aer conditionat memoreaza automat setarile de functionare, atunci cand alimentarea este accidental oprita la revenirea tensiunii aparatul porneste pe setarile anterioare de functionare.

Display LEDWi-fi ready

Aparatele de aer conditionat sunt pregatite pentru a functiona prin tehnologia WI-FI (este necesar modulul de Wi-Fi achizitionat separat).

TimerTimer

Aparatul de aer conditionat poate fi programat la pornire sau oprire pe o perioada de pana la 24h.

Economie de energie

DC Inverter System, aparatul de aer conditionat AUX este un sistem DC, cu motor DC la ventilatorul unitatii exterioare si compresor DC Inverter

Motor DC la ventilatorul unitatii exterioare

Motor cu turatie variabila, nivel redus de zgomot, colaboreaza cu sistemul de schimb de caldura asigurand un COP ridicat.

Compresor DC Inverter

Compresor din noua generatie cu noua caneluri si sase nivele, structura din magnet permanent cu tehnologie DC, functionare puternica si stabila, cu EER/COP ridicat asigurand clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire.

0.5 W Standby

Cu noua placa electronica, consumul de numai 0.5 W in standby permite aparatului de aer conditionat AUX sa reduca consumul de la 4-5 W, comparativ cu aparatele de aer conditionat conventionale.

Durabilitate

Elemente pentru a asigura o buna functionare a aparatului pentru o durata mare de timp

Golden FinGolden Fin

Schimbatorul de caldura de la unitatea exterioara este acoperit cu un strat hidrofilic Golden Fin pentru a imbunatatii eficienta transferului de caldura si a accelera procesul de degivrare, acest strat protector protejeaza impotriva ploii, aerului sarat de mare si a altor elemente corozive.

AutodiagnozaAutodiagnoza

Aparatul de aer conditionat monitorizeaza functionarea si partile componente. Atunci cand apar situatii anormale de functionare aparatul se va opri automat si va transmite un cod de eroare afisat pe unitatea interioara.

Low ambient heatingLow Ambient Running (Incalzire)

Designul unic al unitatii exterioare permite aparatului de aer conditionat sa porneasca si sa functioneze chiar si cand temperatura exterioara este de -15 grdC

Low ambient coolingLow Ambient Cooling (Racire)

Aparatul de aer conditionat contine un modul Low Ambient care permite aparatului sa functioneze pe racire pana la -15 grdC exterior.

Detectie pierdere agentDetectie pierdere de agent frigorific

Cu aceasta tehnologie, unitatea interioara va alerta atunci cand unitatea exterioara va detecta o situatie de pierdere de agent frigorific.

Dezghetare inteligentaDezghetare inteligenta

Cand condensatorul unitatii exterioare ingheata, la functionarea pe modul de incalzire, datorita temperaturii scazute, aparatul va porni modul de dezghetare inteligenta.

Despre AUX Group

AUX a fost infiintata in 1986 si este un producator major la nivel mondial de echipamente de aer conditionat. Compania detine 7 baze de productie in China, cu peste 20.000 de angajati si o cifra de afaceri de peste 8 miliarde $USD. Pe langa productia de aparate de aer conditionat sub brandul propriu, compania este de asemenea producatorul original pentru multe dintre brandurile renumite la nivel mondial de aer conditionat.

AUX Group este o companie inclusa in top 500 cele mai mari intreprinderi din China. Activitatile companiei se dezvolta in mai multe directii: echipamente inteligente de energie, electrocasnice, dispozitive mobile, servicii medicale etc.

Pe partea de aer conditionat compania ofera echipamente rezidentiale si comerciale, fiind exportate in mai mult de 100 de tari. Acestea acopera toata gama de echipamente de climatizare, tip split, caseta, duct, sisteme VRF, rooftop, racitoare de apa, floor standing etc.

AUX este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente HVAC in China. Climatul cald al tarii si, in consecinta, o cerere interna mare pentru echipamentele HVAC a permis companiei de-a lungul anilor de activitate sa obtina o calitate inalta a produselor.

Capacitatea de productie anuala este de 10 milioane echipamente de aer conditionat, 2 milioane de aparate electrocasnice (OEM), 25 de milioane de echipamente de contorizare putere electrica, transformatoare de 6 milioane de KVA si 10 milioane de telefoane mobile.


ASW-H18A4/LFR1DI-EU + AS-H18A4/LFR1DI-EUDate tehnice


Tip   18000
Instalare inclusa   Nu
 Capacitate de racire
Standard Btu/h 18083.6
 Capacitate de incalzire
Standard Btu/h 18083.6
 Putere consumata
la racire W 1830
la incalzire W 1900
 Intensitate curent
la racire A 8.2
la incalzire A 8.5
 Caracteristici energetice
SEER   6.10
SCOP   4.0
Clasa de energie racire   A++
Clasa de energie incalzire   A+
Alimentare   monofazat
Tip compresor   inverter
 Agent frigorific
Tip   R410A
 Debit de aer
Interior mc/min.   23.33
 Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep) dB(A) min 25
 Dimensiuni
Interior mm 970 x 315 x 235
Exterior mm 800 x 545 x 315
 Greutate
Interior kg 12
Exterior kg 35