Oferte speciale | Showroom
Panasonic

Aparat de aer conditionat Panasonic STANDARD Inverter BE50-TKE 18000 Btu/h

Cod produs: [CS-BE50TKE+CU-BE50TKE]


3.930,00Lei TVA inclus
se poate livra in toata taraa
Garantie 2 ani, 5 ani pentru compresor

Facilitati

Garantie 3 ani echipament Garantie 5 ani compresor

Cumparate de obicei impreuna

produs Montaj standard aer conditionat tip split putere 15000 pana la 24000 Btu/h 1.050,00
850,01
Lei TVA inclus

Descrierea produsului

Panasonic DE series Inverter

Panasonic DE

Noua serie inverter DE.
Alegerea confortabila

  • Economii de energie ridicate A + / A +
  • Permite lungime mare a conductelor
  • Control internet (optional)
  • Control prin cablu (optional)
Unul dintre cele mai silentioase aparate
Inverter
Sistemul Inverter ofera control de temperatura mai precis si consum mai mic de energie.
R2 Compresor
Compresorul Rotativ Panasonic R2 este proiectat sa rezista in conditii extreme si sa fie foarte performant si eficient.
Integrare P-Line
Integrare in sistem P-LINE - CZ-CAPRA1.
Control prin internet
Modulul optional cu care puteti controla prin internet aparatul de aer conditionat de oriunde, cu telefonul, tableta sau PC-ul.
Conectivitate BMS
Port integrat in unitatea interioara.
Garantie 5 ani compresor
Garantie 5 ani pentru compresorul unitatii exterioare
Noua serie invertor DE cu design inteligent

Tehnologia invertorului

Aparatul de aer conditionat Panasonic are flexibilitatea de a varia viteza de rotatie a compresorului. Acest lucru ii permite sa utilizeze mai putina energie pentru a mentine temperatura setata si in acelasi timp va raci camera mai repede la pornire. Ca urmare, va puteti bucura de economii mai bune pe facturile dvs. de energie electrica in timp ce le mentineti o racire confortabila.

FARA INVERTOR Porneste incet. Este nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la temperatura setata. Temperatura oscileaza intre doua extreme si nu se stabilizeaza niciodata. Temperatura scade si apoi se ridica rapid, ducand la un varf de consum.

INVERTOR Ajunge rapid la temperatura dorita. Regleaza temperatura pentru mai mult confort si economii mai mari. Pastreaza temperatura confortabila tot timpul.

Panasonic a dezvoltat o gama completa de sisteme de incalzire si climatizare, care vor functiona pe deplin sa va adaptati nevoilor dvs. indiferent de ce sunt. Invertorul nou Panasonic R2 Compressor, impreuna cu designul inteligent al sistemului permite noi pentru a obtine cel mai inalt nivel de eficienta. Conceput pentru a rezista la conditii extreme, Panasonic Rotary ofera servicii, eficienta si performanta performante, eficiente si fiabile servicii de incredere, indiferent unde va aflati.

INternet control

Controlati aparatul dvs. de aer conditionat de oriunde va aflati cu cel mai mic consum de energie

Puteti sa gestionati in mod corespunzator aerul conditionat si sa efectuati o monitorizare cuprinzatoare si control, cu toate caracteristicile pe care le ofera telecomanda acasa, de oriunde in lume multumita aplicatiilor de internet pe care le-a creat Panasonic pentru dvs.

Controlul Internetului CZ-TACG1 (optional)

Compresoarele rotative R2 de la Panasonic utilizeaza tehnologia rolling piston.

Inca din 1978

Compresoarele R2 Panasonic pentru aparatele de aer conditionat au fost instalate in cele mai exigente medii din intreaga lume. Concepute pentru a rezista conditiilor extreme, Panasonic Rotary ofera servicii de inalta performanta, eficiente si fiabile, indiferent unde sunt instalate. Panasonic este cel mai mare producator de compresoare rotative.

De ce este Compresorul Rotativ Panasonic R2 asa de eficient?

  • Motor de inalta eficienta. Motorul este din otel premium electrotehnic, care este un otel special adaptat pentru a produce proprietati magnetice specifice: zona mica de histerezis in pierderi de putere reduse pe ciclu, pierderi mici de miez si permeabilitate ridicata.
  • Lubrifiere imbunatatita a pompei de ulei de mare capacitate. Pompa de ulei de mare capacitate impreuna cu un rezervor cu volum extins asigura o lubrifiere superioara.
  • Acumulatorul are o capacitate mai mare de agent frigorific. Acumulatorul mai mare gazduieste cantitati generoase de agent frigorific necesare pentru o lungime mai mare a traseului frigorific.

Valoarea compresorului R2

Despre compresorul R2

Construit dupa 36 de ani experienta de proiectare si de productie a compresoarelor, R2 este urmatoarea generatie de Compresoare Rotative pentru aer conditionat central rezidential. Imbunatatirile tehnologice, materialele imbunatatite si designul simplu asigura compresoarele R2 ca sunt fiabile, eficiente si silentioase. Compresorul R2 ofera calitate, confort si liniste in casele din intreaga lume.
Compresoarele Rotative Panasonic au fost testate in unele dintre cele mai exigente medii din lume. Dovedind multi ani in multe dintre cele mai exigente zone ale lumii, designul R2 este alegerea antreprenorilor si proprietarilor in aceste climate dificile. Pentru performantele ridicate pe care proprietarii de case le solicita, Compresoarele Rotative R2 sunt alese de expertii din industrie.

Tehnologie de varf

Utilizat in peste 80% din solutiile de racire la nivel global, rotatia este tehnologia dominanta in domeniul compresiei pentru aerul conditionat rezidential in lume. Panasonic este lider in productia de compresoare rotative si rezidentiale din lume, cu peste 200 de milioane de compresoare produse.

Beneficii

Echipamentele de aer conditionat echipate cu Compresoare Rotative Panasonic R2 asigura un nivel de confort ridicat la uncost economic.

Secretul este flexibilitatea. Aparatul aer conditionat Panasonic Inverter are flexibilitatea de a modifica viteza de rotatie a compresorului. Acest lucru ii permite sa utilizeze mai putina energie pentru a mentine temperatura setata, fiind in acelasi timp capabil sa raceasca mai repede camera la pornire. Astfel, va puteti bucura de economii la facturile dvs. de energie electrica, mentinand confortul de racire.


CS-BE50TKE+CU-BE50TKEDate tehnice


Tip   18000
Instalare inclusa   Nu
 Capacitate de racire
Minim Btu/h 3340
Standard Btu/h 17060
Maxim Btu/h 18420
 Capacitate de incalzire
Minim Btu/h 3340
Standard Btu/h 18420
Maxim Btu/h 25590
 Temperatura exterioara de functionare
la racire °C 5 ~ 43
la incalzire °C -15 ~ 24
 Caracteristici energetice
EER W/W 2.94
SEER   5.90
COP W/W 3.40
SCOP   4.0
Clasa de energie racire   A+
Clasa de energie incalzire   A+
Alimentare   monofazat
Tip compresor   inverter
 Agent frigorific
Tip   R410A
 Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep) dB(A) 44 / 37 / 34
Exterior dB(A) 48
 Dimensiuni
Interior mm 290 x 870 x 214
Exterior mm 619 x 824 x 299
 Greutate
Interior kg 9
Exterior kg 38