Oferte speciale | Showroom | 0722.765.243
LG

Aparat de aer conditionat LG Ceiling UV48R 48000 Btu/h INVERTER trifazic

Cod produs: [UV48R + UU49WR]


14.600,08Lei TVA inclus
intrebati
gratuita in toata tara
Garantie 3 ani, 5 ani pentru compresor





Facilitati

Garantie 3 ani echipament Garantie 5 ani compresor

Descrierea produsului

Aparatele de aer conditionat LG sunt prietenoase cu mediul inconjurator si recunoscute de catre utilizatorii din intreaga lume pentru calitatea lor foarte buna, de aceea LG a produs 10 milioane de unitati in 2004, devenind producatorul mondial numarul unu pentru al cincilea an consecutiv.

Sistemul convertibil este prevazut cu protectie anticoroziva Gold Fin, in unitatea exterioara, si un schimbator de caldura cu plasma cu un consum redus de energie, instalat in unitatea interioara.

Protectie anticoroziva Gold Fin

Condensatorul din aluminiu al schimbatorului de caldura instalat in unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat LG este acoperit cu un strat epoxidic aurit cu functie anticoroziva. Astfel, condensatorul isi pastreaza proprietatile de transfer termic pentru o perioada indelungata, spre deosebire de condensatoarele cu nervuri neplacate cu aur care isi pierd eficienta treptat din cauza coroziunii. Dotare standard a echipamentelor LG, acest strat este foarte util in zonele afectate de poluare sau cele situate in apropierea oceanului, unde nivelul de sare este extrem de ridicat, putand afecta negativ aparatul.

Functionare imbunatatita

 • Filtru usor demontabil si alarma pentru curatarea filtrului.
 • Mod de distribuire a unui debit de aer cu viteza ridicata.
 • Reglarea directiei fluxului de aer

  Reglarea directiei fluxului de aer orizontal.

  Reglati directia fluxului de aer orizontal deplasand manual vana de refulare aferenta.

  Reglarea directiei fluxului de aer vertical.

  Directia fluxului de aer poate fi reglata in functie de preferinte prin intermediul telecomenzii.

  Tehnologia Inverter

  Pe masura ce tehnologia Inverter avanseaza, sistemele de aer conditionat devin mai silentioase, mai
  economice si mai puternice.

  Imbunatatirea tehnologiei Inverter prin tehnologia PFC si controlul undei sinusoidale PFC: Factor de corectie a puterii

  Aparatul de aer conditionat de la LG este fabricat utilizand tehnologia PFC si sistemul de control al undei sinusoidale. Prin intermediul tehnologiei PFC, tensiunea de functionare poate fi marita de la valoarea de referinta 280 V c.c. la 380 V c.c. Acest lucru asigura o functionare uniforma a aparatului la frecvente înalte. Sistemul de control al undei sinusoidale asigura o functionare optima la frecvente joase, extinzand astfel limitele de functionare a aparatului. De asemenea, eficienta energetica a produsului creste in mod semnificativ.

  Compresor BLDC de mare putere


  Aparatul de aer conditionat tip inverter de la LG este dotat cu un compresor BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. Prin urmare, acest compresor este mai eficient decat inverterele de curent alternativ. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului de aer conditionat tip inverter de la LG creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

  Ventilator BLDC


  Motorul ventilatorului BLDC asigura reducerea consumului de energie in timpul functionarii aparatului. La turatie maxima, motorul ventilatorului BLDC poate reduce consumul de energie cu pana la 35% fata de motoarele de curent alternativ. Motorul de curent alternativ functioneaza exclusiv la turatie maxima, in timp ce motorul BLDC isi poate modifica turatia in functie de sarcina. Nivelurile de eficienta energetica, in special la turatii scazute, au fost imbunatatite cu pana la 65%.

  Ambient confortabil prin racire si incalzire rapide


  La activarea initiala a modurilor de incalzire sau racire ale aparatului de aer conditionat, compresorul functioneaza la turatie maxima pentru atingerea rapida a temperaturii dorite. La atingerea temperaturii dorite, spre deosebire de echipamentele de aer conditionat traditionale care activeaza si dezactiveaza compresorul, echipamentele tip Inverter de la LG regleaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine temperatura dorita cu fluctuatii minime, pastrand astfel nivelul de confort pe toata durata functionarii.

  Limite de functionare extinse


  Pentru racirea camerelor dotate cu calculatoare si a altor tipuri de camere, la temperaturi exterioare reduse, compresorul invertorului BLDC si motorul ventilatorului BLDC al unitatii exterioare regleaza debitul si volumul de aer pentru a asigura o functionare eficienta, permitand aparatului sa functioneze la o temperatura de -10grdC fara a-l opri.


  UV48R + UU49WRDate tehnice


  Tip   De plafon
  Clasa de putere   48000
   Capacitate de racire
  Minim Btu/h 18770
  Standard Btu/h 45720
  Maxim Btu/h 54590
   Capacitate de incalzire
  Minim Btu/h 20810
  Standard Btu/h 52890
  Maxim Btu/h 61420
   Putere consumata
  la racire W 4150
  la incalzire W 4900
   Intensitate curent
  la racire A 6.0
  la incalzire A 7.1
   Temperatura exterioara de functionare
  la racire °C -15 - 48
  la incalzire °C -25 - 18
   Caracteristici energetice
  EER Btu/hr.W W/W 3.23
  SEER   5.51
  COP W/W 3.16
  SCOP   3.96
  Alimentare   trifazat
  Tip compresor   inverter
   Agent frigorific
  Tip   R32
   Debit de aer
  Interior mc/min.   30.0 / 25.0 / 20.0
  Exterior mc/min.   110
  Deumidificare l/h 6.3
   Nivel zgomot
  Interior (H/M/L/Sleep) dB(A) 48 / 44 / 40
  Exterior dB(A) 68
   Dimensiuni
  Interior mm 1600 x 690 x 235
  Exterior mm 950 x 1380 x 330
   Greutate
  Interior kg 36.5
  Exterior kg 87.5