Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10


Ajutor


Ce este aerdirect.ro?

Site-ul aerdirect.ro este o interfata de prezentare si comanda a produselor comercializate de SC Instarom Instalatii Romania SRL.

Sediul societatii este in Bucuresti, str. Aristide Pascal, nr. 1, sector 3.

Sediul Instarom

Cum comand?

Comanda se poate realiza direct prin intermediul site-ului aerdirect.ro, telefonic, sau direct la noi la sediu.

Comanda pe site

Se poate realiza in doua moduri, comanda rapida sau comanda urmand procedura standard.

Comanda rapida

Comanda rapida este modalitatea prin care se poate comanda un singur produs, direct din pagina de prezentare a acestuia.

Ex:

Comanda rapida

Accesand legatura Comanda rapida se va deschide urmatoarea fereastra pop-up

Pop-up comanda rapida

In aceasta fereastra trebuie sa completati datele dumneavoastra de contact, pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra. Observati mai jos optiunile de facturare: persoana fizica si persoana juridica. Faceti click pe optiunea dorita si completati datele de facturare.

pers juridica

Observatie: in situatia in care aveti deja cont deschis pe site, acesta va recunoaste direct urmand doar sa apasati "Trimite comanda"

Trimite

Comanda va fi preluata de catre noi, vom stabili telefonic detaliile livrarii iar comanda se va finaliza.

Comanda procedura standard

In situatia in care doriti sa achizitionati mai multe produse va trebui sa efectuati comanda prin procedura standard.

Pentru a efectua comenzi standard trebuie sa aveti cont inregistrat pe site. Acest lucru se poate face foarte simplu, intr-un singur pas, comunicand doar adresa de email si o parola dorita de dumneavoastra.

Cont nou

Dupa completarea datelor, automat se va trimite un email catre adresa specificata de email. Confirmati efectuarea contului.

Navigati in site, folositi filtrele prezente la fiecare categorie pentru restrangerea cautarii dumneavoastra, selectati produsul dorit, iar in pagina de prezentare a acestuia apasati butonul "Adauga in cos"

Adauga in cos

Dupa apasarea acestui buton veti fi directionat catre Cosul de cumparaturi

Cos cumparaturi

Aici aveti mai multe optiuni:

Puteti modifica cantitatea produselor, rescriind cifra in casuta "cantitate" sau din indicatoarele de langa sus (crescator) sau jos (descrescator). Dupa ce ati introdus numarul dorit de produse, apasati "Actualizare" pentru modificarea cantitatii.

Puteti continua cumparaturile, apasand "Continua cumparaturile", buton care va va trimite la pagina anterioara.

Puteti finaliza comanda daca nu mai doriti sa adaugati si un alt produs.

In pagina de finalizare comanda aveti de trecut toate detaliile legate de comanda:

Apasati "Finalizeaza comanda"

In acest moment comanda dumneavoastra s-a inregistrat in sistemul nostru de gestionare comenzi. Aceasta comanda va fi preluata de catre un operator care va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmare si alte detelii despre livrare.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Livrarea

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, in cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; in cazul in care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 15 RON;

• pentru livrarea produselor comandate in afara municipiului Bucuresti, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa contact@aerdirect.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Fan Courier .

Aceste conditii sunt completate de ofertele speciale de transport gratuit in toata tara aflate in vigoare.