Oferte speciale | Showroom | 021-326.22.10


Cum cumpar?


Comanda se poate realiza direct prin intermediul site-ului aerdirect.ro, telefonic, direct la noi la sediu, pe e-mail sau pe fax.

Comanda pe site

Se poate realiza in doua moduri, comanda rapida sau comanda urmand procedura standard.

Comanda rapida

Comanda rapida este modalitatea prin care se poate comanda un singur produs, direct din pagina de prezentare a acestuia.

Ex:

Comanda rapida

Accesand legatura Comanda rapida se va deschide urmatoarea fereastra pop-up:

Pop-up comanda rapida

In aceasta fereastra trebuie sa completati datele dumneavoastra de contact, pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra. Observati mai jos optiunile de facturare: persoana fizica si persoana juridica. Faceti click pe optiunea dorita si completati datele de facturare.

pers juridica

Observatie: daca aveti cont deschis pe site si sunteti logat, acesta va recunoaste direct urmand doar sa apasati "Trimite comanda"

Trimite

Comanda va fi preluata de catre noi, vom stabili telefonic detaliile livrarii iar comanda se va finaliza.

Comanda procedura standard

In situatia in care doriti sa achizitionati mai multe produse va trebui sa efectuati comanda prin procedura standard.

Pentru a efectua comenzi standard trebuie sa aveti cont inregistrat pe site. Acest lucru se poate face foarte simplu, intr-un singur pas, comunicand doar adresa de email si o parola dorita de dumneavoastra.

Cont nou

Date cont

Dupa completarea datelor, automat se va trimite un email catre adresa specificata de email. Confirmati efectuarea contului.

Navigati in site, folositi filtrele prezente la fiecare categorie pentru restrangerea cautarii dumneavoastra, selectati produsul dorit, iar in pagina de prezentare a acestuia apasati butonul "Adauga in cos":

Adauga in cos

Dupa apasarea acestui buton veti fi directionat catre Cosul de cumparaturi:

Cos cumparaturi

Aici aveti mai multe optiuni:

Puteti modifica cantitatea produselor, rescriind cifra in casuta "cantitate" sau din indicatoarele de langa sus (crescator) sau jos (descrescator). Dupa ce ati introdus numarul dorit de produse apasati "Actualizare" pentru modificarea cantitatii.

Puteti continua cumparaturile, daca doriti sa adaugati in cos si alte produse, apasand "Continua cumparaturile", buton care va va trimite la pagina anterioara.

Puteti finaliza comanda daca nu mai doriti sa adaugati si un alt produs.

Daca doriti sa salvati produsele din comanda intr-o lista pentru a o trimite altei persoane sau sa o aveti la dispozitie ulterior, puteti salva continutul cosului ca wishlist.

In pagina de finalizare comanda aveti de trecut toate detaliile legate de comanda:

Apasati "Finalizeaza comanda"

In acest moment comanda dumneavoastra s-a inregistrat in sistemul nostru de gestionare comenzi. Aceasta comanda va fi preluata de catre un operator care va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmare si alte detalii despre livrare.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.