Oferte speciale | Showroom

Incalzirea cu aparatele de aer conditionat LG

Incalzire

Pompa de caldura

Este necesara operarea simultana a patru calorifere electrice pentru a ajunge la peste 4 kW de energie termica, dar este nevoie de doar un singur aparat de aer conditionat LG inverter pentru a incalzi la fel de mult, in timp ce consuma doar 0.8 kW energie electrica.

Caloriferele electrice (care sunt in mod uzual cu rezistenta electrica si ulei) au un raport de transformare a energiei electrice in energie termica de aproape 1:1 (inseamna ca pentru 1kW de energie electrica consumat se elibereaza aproape 1kW de energie termica), pe cand aparatele de aer conditionat functionand in modul de pompa de caldura de pana la 5.4:1, inseamna ca pentru fiecare kW de energie consumat se elibereaza pana la 5.4 kW energie termica (exemplul este pentru modelul LG Prestige 12000 Btu/h).

Pompa de caldura LG fata de incalzitoare electrice

Inverter model : LG H12MW
Conditii de test- Temperatura exterioara: 7ÂșC
Conditii de test considerand Calorifere Electrice cu consumul 1000W

Tehnologia inverter

Pompele de caldura au primit o atentie considerabila in ultimul timp pentru beneficiile lor de economisire a energiei. Ele sunt semnificativ mai eficiente decat aparatele cu compresor cu viteza constanta, neinverter. Ca rezultat, produsele inverter LG va ajuta sa economisiti pana la 74% mai multa energie atunci cand incalziti.

Economie la incalzire

Confort instant

Incalzirea prompta a camerei este asigurata prin atingerea temperaturii dorite intr-un timp mai scurt

Incalzire rapida

Jet de aer optimizat

Airflow

Alege acum un aparat de aer conditionat LG INVERTER


Alte articole: